16.5.2012

Velourhuppari kuin vaahtokarkki

Posti toi tänään paksun paketin. Mistä lie johtuu, että vaatefriikin äidin lapsi tunnistaa jo postilaatikolla, toiko posti jotain kivaa vai pelkkiä tylsiä aikuisten juttuja? Tyttö juoksi kuoren kanssa kotiin ja ennenkuin minä ehdin ovesta sisään, kuori oli atomeina lattialla. "Kato äiti, ihana huppali!". Ja äitihän katsoi ja oli samaa mieltä!

Kuoresta paljastui ennakkotestaukseen tullut velourhuppari Kididean omasta mallistosta. Aistit kertoivat, että kaikki oli hupparissa kohdillaan. Pehmoinen, hyvälaatuinen velour on mitä ihanin materiaali. Kankaat on hauskasti kuvioitu ja suunnittelu vaatteessa kohdillaan. Suloisuuden kruunaa raidallinen hiippahuppu. Minä arvioin hupparia käsilläni ja silmilläni, mutta tyttö sai tietysti sovittajan roolin. Näkemästäni päätellen huppari myös tuntui päällä kivalta.  Se on tärkeää, sillä karamellinmakeakaan vaate ei toimi, jos se ei tunnu hyvältä käytettäessä. Tässä muutamia sovituskuvia.


Taskut tuntuivat olevan tytölle erityisen tärkeät, mutta huppu se vasta hyvälle tuntuikin. "Ota välillä huppu pois päästä, niin saadaan parempia kuvia", kehoitin, mutta sain vastauksen, että huppu päässä tuli paljon paremmat kuvat.



Mitat hupparissa olivat kohdillaan kokoa 104 käyttävälle tytölle. Hihoissa oli vielä hyvin mittaa ensi syksyäkin ajatellen ja helma oli myös passeli. Kevätaurinko pääsi meitä viimein tänään lämmittämään +20 asteen verran, mutta huppariinsa ihastunut tytykkä ei vaatetta keventänyt sovituskuvien jälkeen leikkiin siirtyessään.




Ja huppu päässä tietenkin... Kirjoittelen myöhemmin käyttökokemuksia, kunhan saadaan "kilometrejä alle".

Kiitos Kididealle hienosta suunnittelu- ja valmistustyöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti