22.2.2012

Albababystä:)

nyt täytyy myöntää että tää uusin tuttavuuteni Albababy pompsahti kyllä kertaheitolla sinne top10-listan kärkipäähän (ellei jopa ihan ensimmäiseksi, kovasti Metsolan kanssa kilpailee ekasta sijasta;)). Mutta hei, näitä ei vain voi vastustaa. Meille kotiutui tämän takin lisäksi ne ihanat Frida Flower Crawlers-haalarit, sekä Frida Flower Spencer-hame. Kaikki vihreänä, sopii jotenkin mielestäni todella hyvin tuolle neitokaiselle tuo väri.
Tosi hyvän tuntusta materiaalia nää Albat (siis kun ei ennestään ollut mitään käsitystä niin yllätti), sellasta vahvan tuntusta mutt kuiteskin pehmeetä. Te joilla on käyttökokemuksia, kertokaas niistä vähäsen?
Noista meiän vaatteista, haalarit jäivät hiukan korjailtaviksi, kaipaavat yhdet napinlävet lisää jotta saadaan käyttöön ne. Haalareissa oli yllättävän napakka vyötärö, joten ei ehkä kaikkein pullukoimmalle sovi ainakaan tämä malli. Hameessa tilaa vyötäröllä oli enemmin.Tilasin tuon hameen tarkoituksena laittaa se kesällä kolmevuotiskuvauksiin, katsotaan nyt raaskiiko sitä olla käyttämättä siihen asti;).
Mutta tuo takki, siihen varsinkin olen täysin "inlööv". Se kuuluisa viimeinen virheeni oli sovittaa sitä Kidideassa lapseni päälle, koska sehän oli selkeesti "ninnin takki", siitä ei pääse yli eikä ympäri. Ja vaikka hinta hieman hirvittikin, niin mukaan se sitten vain lähti, pitää laittaa sitten heti myyntiin kun pieneksi jääpi:). Otin takista reilumman koon, 104/110, normaalisti meillä on nyt vaatekokona käytössä 98cm.
Mitäpä tässä sitt enää enempiä löpisemään, ei muuta kuin kuvat vain kehiin:). Eli tässä noita meidän takin sovituskuvia tältä aamulta, pahoittelen sotkuista huushollia kuvien taustalla mutta hei, jätetään se huomioimatta kun takki on kuiteskin se pääasia, eikö vain?












mallikin siinä koittaa hiukan lastenohjelmia välillä telkusta vilkuilla:).
Vielä ei olleet Kidideaan Albabyn froteet ym. saapuneet, mutta täytyy myöntää että odotukset sen kuin kovenee näiden perusteella, voi tulejotulejo juustonaksupuku!
Nyt pitää lähteä ulkoilemaan neidin ja koiran kanssa ennen kuin iltavuoro kutsuu. Kevätaurinko se siellä ikkunan takana yrittää pilvien raosta pilkistellä:)

2 kommenttia:

  1. Ihana <3 täällä kans ootellaan sitä juustonaksupukua kovasti :D

    VastaaPoista
  2. Tää takki on IHANA! Mä sorruin siihen punaiseen, auts!

    VastaaPoista